Saturday, July 3, 2010

sports?



Mostly akan berakhir dengan tragedy…sometimes it like a joke..thats memory..
Hoki
Haha punya syok dia main …ada plak dia pegi pegang kayu hoki tu straight..huhu salah tu..org bawahkan sikit…that’s  the wrong skill…klu x caye try la…kompem…bola hoki tu panjat kayu dan ape lagi…gedebbooom…kena hidung…then look!! Jadi hidung badut suda…klu merah tuh tahan lagi..daripada berdarah hidung..huh seksa woo..

Taekwando
Time ni budak iffah ni patah tangan tau..tapi dia peduli ape..haha time taekwando da nak start..bleh plak dia pi tanggal simen kat tangan tuh..skali kena flying kick…sobs3..pergi hospital..doctor senyum jep..ape yang doctor mampu kata ..”ok iffah…nampaknye saya kena tambah tempoh iffah pakai simen ni…that’s mean you need to wear it 3 month more” …..erkk lagi lama la

Lontar peluru
Skali iffah baling jauh tuh…memang salute la time tu..but time lontar tu I heard something from my shoulder..tulang lari kot…huh bleh plak dia berlari-lari ea..apa yang iffah mampu lakukan kan adlah letakkan jep ice kat bahu tuh…x rasa sakit…bahagia hidup.. J

Kuda

Yg ni iffah never give up…she still miss this outdoor sport.. even da banyak kali jatuh..hmm nak tau x something make me horror time naik kuda??
-1st of coz la jatuuh kuda
-time kuda mengamuk
-t ime cikgu nak baling pasir kat kuda yang iffah naik
-time cikgu nak pukul kuda iffah dengan wip
-kudaku tendang kuda lain time I’m still on the horse..
Huh time ni lahh rasa macam nak gugur hempedu ni…tapi xde ape2 alhamdulillah…
That’s all…thanxx for reading.. 
hurmmm...iffah ni nakal ke time kecik??erkkk...better x payah jawab..

0 comments: