Sunday, September 26, 2010

ops!! malu sekejap..ish2

salam..

now,i want to story about the kenduri last thursday :)

hush..kenduri ke? x kot..just doa selamat ...majlis kecil-kecilan je..sebab next week flight kitorang (iffah n abang de)ke egypt..

hmm budak iffah ni macam biasa la kan just want to tell a simple story..

***

usai makan malam beramai-ramai..tibalah masa untk bersurai..seorang demi seorang bersalaman dengan kami, selaku tuan rumah..

selepas beberapa minit..salah seorang daripada kawan nenek iffah datang ke arah ku..kami bersalam-salaman...sejurus itu dia mengatakan sesuatu di corong telingaku..

"iffah nanti belajar betul-betul..balik nanti boleh bawa jenazah"

...iffah agak terpana...

"huh..jenazah!!"

dua tiga orang wanita terkejut dengan suaraku..lalu pandang ke arahku..kemudian kawan nenekku tadi kembali bersuara..

"bukan jenazah la nak oiii..ijazah la"

huh blushing!!

"owh..ok insyaallah..terima kasih"

*************************************

ha...tu je cite nya..huhu terukkan tu pun nak cite..

tu la lain kali wat sesuatu kena focus!!

okeh? salam

0 comments: