Sunday, October 3, 2010

kembali sebagai anak perantau..

alhamdulillah petang semalam selamat sampai egypt...mataku masih mata malaysia..orang tidur kita bangun..orang bangun kita tidur..hmmm xtau lah nak tulis apa...haha boleh plak macam tu kan?

owh ya..semalam transit kat kuwait airport..sangat2 lah tak ****..mana x nye 6 hours transit..nak rehat dalam surau tak boleh...silap2 ade gak kena tengking..masa budak iffah ni dipenuhkan dengan baca novel je..novel denyut kasih medik


cun juga novel ni....menambahkan knowledge...sangat2 best kot..hmm time kat sana sempat gak calling2 family kat malaysia via internet...fuhh punya susah cari wifi.rupa-rupa nya ada  kat mcdonald je..

dalam fligth from kuwait to egypt amik masa 2 jam lebih..everything is ok...tapi sejam ag nak sampai mesir..yang behormat encik gastrik datang bagi salam..fuhhhh tak pe..kifarah dosa insyaallah

***

tadi tiba2 nak dengar radio malaysia on9...pasang-pasang orang azan...selesai azan.iffah pon pi toilet nak amik whudu'..masuk2 bilik tengok jam..hati ku bermonolog..

"hish aku nak solat apa ni?zohor dah..(tepuk dahi) adess tadi tu azan maghrib untuk malaysia la.."

sigh~~~

hmmm okehla xde mood dah nak tulis ape2 sorry entry kali ni agak cincai sikit..

-_-

0 comments: