Wednesday, October 20, 2010

Nah!! I am Malaysian... Not Israelian!!


Salam

Hmmm kelmarin kot iffah pi kedai cell phone..nak beli simcard..sebab simcard mesir iffah hilang kat Malaysia time balik arituh...

ni etisalat =  macam celcom

Time nak daftar, tukang kedai tu minta iffah punya passport..dia tengok page ni...you can see the word ‘ISRAEL’ right?

-_-

Samalah macam tukang kedai tuh....dia Nampak je perkataan ISRAEL..dia terus maki hamun...he said..”Engkau orang ISRAEL...buat ape aku nak tolong kau? Dah2 pi daftar kat kedai lain!!!”....”tak...ni...”iffah tak sempat cakap habis dia dah potong...”dah2 aku tak nak tolong kau...meh sini aku hantar simcard kau dekat kedai lain...yang pasti aku tak nak tolong kau!!!!”

Huhu dia pon pegi lah hantar kat kedai lain..iffah ikut lah -_- ..padahal dia tak faham yang dekat passport tu tulis: PASSPORT INI SAH DIGUNAKAN UNTUK SEMUA NEGARA KECUALI : ISRAEL
Hmm nasib baik tukang kedai sebelah tu tak baca...weee syukran ya ‘ammu!! Okeh nnti iffah pm la kat sape yg berkenaan no iffah...sebab tak larat nak message sorang-sorang.. J

0 comments: