Saturday, December 25, 2010

photo manipulation yang tak menjadi + HDR yang membosankan -_-

salam...

semalam banyak kije..kena design something..hari ni due date kena serahkan kije..alhamdulillah dah siap..tapi semalam kepenatan, kebosanan dan tak ketiduran..oleh itu menghadap lah budak iffah picture family (rindulah tu :P ) maka terjadi lah benda ni..

sila click gambar ini untuk menyakitkan lagi mata anda

software trial pon trial lah..janji dapat edit kan..susah ape nanti dah siap edit crop je link kat bawah tu :P perhatian kepada individu-individu yang terdapat dalam gambar rajah di atas...memek muka anda yang pelik-pelik amat lah saya perlukan...sigh~~ sebab tak jumpa big stone yang lebih menawan..plan sebenar lain..tapi tak menjadi...oklah membebel banyak2 kat sini bukan mendatangkan faedah pon..kije dah queue up berderet-deret dah...selasa ada exam.PELAJARAN HARUS DIUTAMAKAN...itulah tanggungjawabku datang ke sini...wish me the best ya? 

salam :D

0 comments: