Saturday, March 12, 2011

gambar sekitar tioman island :)

salam

....let the picture tell the story....

kami sampai petang..ni makan malam..

lapar!!grrr

abang cik baru sampai dari mersing untuk join holiday sama-sama!

sup terbaeekk!

daging slrrrpp..

pinggan iffah..percaya atau tidak..inilah hakikatnya

snorkeling time!

ops? ni darwish..lelaki tahu! awish pon nak snorkeling juga!

ececeh sempat lagi pandang camera..tenggelam kang baru tahu..

~mereka gembira~

just go straight and no belok2..

makan time! owh2 btw, abg cik tengah tolong abah buat preparation untuk ceramah malam ni

mummy..saya lapar!

jauh termenung, mak..

abg de tengah tengok...

**please scroll down**

haa..guess what? yang hitam2 tu kelawar..bising yang amat..
tengah berzikir tu..subhanallah

masa untu berbasikal di petang hari..cool babe!

and suddenly atif punya kaki terlekat dekat jejari tayar..btw ni first time dia naik basikal lah..


see..bengkok kok kok jari kaki sebelah ibu jari tu

cantik kan MARINA?


akak terlambat sikit amik basikal

kami kena naik bukit..tak larat ok nak kayuh..so kenalah tolak macam cik akak di atas

depa pon tak larat
pakcik naik motor sebelah tu boleh..haha

akhir nya sampai juga kat puncak.. 
**puncak lah sangat**

pertama kali tengok basikal..terus pelik..haha
time ni terserempak dengan mak n awish.
mereka otw ke jeti pi jalan2

dan kami tumpang kan mereka seperti ini..
"awish! macam ni la cara orang naik basikal tau!" lol

get ready?

snap sampil berbasikal..naseb tak tergolek jatuh..haha

kasih sayang seorang ibu..
*tetibe je**


saya sayang mak saya..awak?

ni gambar terakhir ye..penat dah

tak nak cakap apa apa dah..dah penat..

salam






3 comments:

Jeely jelly said...

saye sayang mak saye juge :)
enjoy tgk sume pic. lagi2 yg dak kecik dlm bakul, basikal tu.. comel !

syakey said...

pulau tioman tade apa2 sgt kan??


singgah btw. :D

nurul iffah abdul rashid said...

jeely jelly: hi! thanks sudi layan pic2 ni..

syakey: ha'ah..yang agak best nye snorkeling je la kot..thanxx ya!