Monday, March 7, 2011

(myTutorial) dapat duit free sambil berblogging? sila daftar acc HB seperti dibawah :)

salam :)

hmm tak perlu berleter panjang..kalau anda, anda, dan anda semua nak tambah duit sambil berblogging sila ikut step di bawah ye? :P btw, HB ni macam nuffnang.. BUT jangan risau i.allah acc nuffnang anda tidak terjejas punyee..okeh2 sila ikut step di bawah ye?

STEP 1 : 1st of all, sila tekan banner HB iffah di sidebar tepi ni ya!
sila klik banner sebelah anak panah kuning tu ye? 

STEP 2 : lepas tu klik ikon heartbeat.my (petak warne biru tu)


STEP 3 : klik plak "create account"


STEP 4 : ok yang ni paling penting..sila isi form tersebut dengan berhemah.. jangan tersalah ye :) lepas dah siap isi form tu, klik "I agree" and klik plak "continue" .

STEP 5 : then klik "Join HB Affiliate"


STEP 6 : klik "online application"


then lengkap kan maklumat heartbeat affiliate anda.

lepas dah lengkap, klik "I agree" and "continue" .

STEP 7 : klik "get a code" untuk dapatkan code utk letak kat blog anda.


pilihlah nak letak banner macam mana dalam blog korang. ada horizontal, vertical, square etc..


STEP 8 : kalau nak cek earning pulak, klik je dekat "My HB Affiliate" .


TAMMAT :) senang kan? apa lagi buat lah cepat..earning dia pun cepat juga..baru je berapa hari buat acc ni terus ada duit masyuk.. :p lepas tu pakat la klik banner sama sendiri untuk tambah earning...btw, kalau dah siap buat acc HB ni drop a comment here..nanti iffah pergi klik banner korang :D

salam