Saturday, March 12, 2011

welcome to the world, baby! hope you'll be the greatest khalifah!

salam..

enjoy the picture!




















act, baby ni memeang tak suka dibedung..sebab tu la baby tidur tangan terkeluar sebelah!lol..nak tengok depan2? meh datang rumah :D 

salam

3 comments:

Zaihana Rahman said...

makcuuu.. mekaceh letak gambar shaye banyak2 kat blog makcu!! shaye malulah..shaye rase macam artiss..hehehe... kalau nak tau makcu saya ni rajin tolong buat bfast,lunch dinner shaye (buat susu la) hehehe..(ok ini muhammad yang cakap akak taip je..;p)

syakey said...

ank sedara ke??

best kot bau baby. rindu nk sedut bau baby.


;D

nurul iffah abdul rashid said...

muhammad:sama2..lol haha sementara ada kat mesia ni la makcu kena tolong...nanti takde kat sini..tak boleh dah la..huuu

syakey: yea! anak sedara :) ha'ahkan? bau baby lain daripada yang lain..meh sini iffah tlg sedutkan :D